Verduurzamingwoning te Groningen

Ga terug naar het projectenoverzicht
1506756_813208265415359_8240542797359422233_n 1511431_813208302082022_7622344699841865432_n 10155893_866255643443954_8033071125755225893_n 10436205_809347175801468_7162986426591188941_n 10665806_809347292468123_798854965540812995_n 10846067_813208268748692_2137245083957459054_n 10978559_809347239134795_1519194625981450720_n 10980702_809347179134801_8094118561281387166_n 10984259_809347242468128_7489928048390104107_n 11015474_817827218286797_999601751760145362_n 11070255_833012500101602_8857761760812376960_n 11072282_834999206569598_1137688443844164_o 11084281_833012933434892_7338391824582157842_n 11170327_866254806777371_5684254144873646525_n 11329912_866255343443984_6203632442158132710_n 11377178_866255543443964_6213089364181357965_n 11390234_866255443443974_3364653148187314805_n 11391396_866254980110687_3456252807996164433_n 11391742_866255496777302_7286544601358232294_n 11392991_866254913444027_1071936794118390909_n

Projectomschrijving